NEVEN ŽUGAJ NAJUSPJEŠNIJI SENIOR U 2014!!

Prosinac 15, 2014 7:58
neven najbolji hrvač 2014

Kraj godine označava i kraj hrvačke sezone te se tim povodnom na već tradicionalan način održava Božićni turnir, gdje se dodjeljuju nagrade najboljim hrvačima u godini koja je na izmaku.

Proglašeni su najbolji kadet, junior, senior, trener i klub…
Najznačajnija nagrada turnira za nas je svakako bila nagrada za najboljeg seniora, koja je ove godine potpuno zasluženo pripala NEVENU ŽUGAJU!

Podsjetimo samo kako je Neven ove godine osvojivši SREBRNU MEDALJU, na svjetskom prvenstvu u Taškentu kao VICEPRVAK SVIJETA postigao najznačajniji i najveći uspjeh u hrvanju od njena ostamostaljenja.
Tim izvanrednim postignućem ponovno se upisao u povijesnu knjigu najboljih hrvatskih hrvača, ali i sportaša općenito!

Ova časna nagrada ponosno se nalazi u vlasništvu braće Žugaj veći dugi niz godina, od 2004. pa gotovo do danas (izuzetak je jedino bila 2007.godina).
Nagradu je uručio gradonačenik Milan Bandić, a istu je u Nevenovo ime, zbog njegovih obaveza u Bundesligi ovoga puta preuzeo Nenad.

Uz ovo lijepo priznanje Neven je ovoga vikenda upisao svoju novu pobjedu na posljednjem ovosezonskom gostovanju u Bundesligi.
KSV Ispringen ovoga puta po prvi puta u ovoj sezoni bio je slabiji i izgubio rezultatom od 16:20 od KSV Wittena.

Neven je pobjedom od 6:0 nad Nico Brunner održao svoj pobjednički niz za KSV Isprigen u svim mečevima te ostao neporažen cijelu bundesligašku sezonu!

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *